Yayın Hatırlatma: Yeezy QNTM “Quantum” i kaçırmayın!

0 Comments

Son birkaç yıldır Yeezy QNTM “Quantum” u takip ediyorsanız, yarın tüm hayatınız boyunca en heyecan verici günlerden biri olacak. İlk olarak 2018’de geri döndü, Kanye West’in imza basketbol ayakkabısı, bu yılın başlarında All-Star hafta sonu boyunca sadece Chicago’da düştü ve şimdi, nihayet yarın yarın 5 Eylül’de Adidas UK’de piyasaya sürüldü!

Adidas aracılığıyla görüntü
Şimdiye kadar yapılmış en sıcak Yeezy modellerinden en iyi bitleri alarak, “kuantum” hakkında fark edeceğiniz ilk şey, yarı saydam kısımlarla bölümlü siyah beyaz primeknit üstdür. 3M infüzyonlu bir zig-zag, lateral ve medial yan panellerde koşar, ardından 2017’nin Yeezy Artışı 350 V2 “Zebra” da çok fazla görünen bir dizi şerit gelir.

U şeklindeki bir süet paneli, Yeezy 700 vibes için ayak parmağı kutusunu süslüyor ve ayak bileği, mahkeme için ideal olan sert bir neoprenden üretiliyor. Topuk metalik bir gümüş renk tonunda yapılır ve bunu, yeezy artışı 380’de bulunan üniteden ilham alan şık ve pürüzsüz bir adidas artışı orta taban izler.

Adidas aracılığıyla görüntü
Yarın 5 Eylül’de Adidas UK’den sabah 7’de tam aile boyutlarında düşerek, Adidas Yeezy QNTM “Quantum” ı kopyalamak için en iyi şansınız için @Thesolesupplier ve @ThesoLerestocks’ta kilitli tuttuğunuzdan emin olun! Bunları kişisel koleksiyonunuza ekleyip ekleyemeyeceğinizi bize bildirin ve ilgili haberlerde Kanye West, Adidas’ın Air Jordans’ı giymesine izin vermesini istiyor!

Adidas aracılığıyla görüntü

Leave a Reply

Your email address will not be published.