Jordan Delta Breathe “Tech White” hala yavrularda mevcut!

0 Comments

Jordan Delta Breathe “Tech White” geçen ayın en sıcak sürümlerinden biriydi, ancak bir şekilde bazı perakendecilerde tamamen radarın altına girmeyi başardı mı?! Klasik Air Jordan tasarım öğelerini en son modern teknoloji ile birleştirmek, Swoosh’tan cesur bir yer değiştirdi, ancak bu çiftte son derece iyi çalıştı, kusursuz bir şekilde temizler!

Spor ayakkabılar birçok yerde tamamen satılmış olsa da, hala yavrularda yakın boyutta bir koşuda mevcuttur! Henüz bunların 2020’lerin en iyi Ürdün sürümlerinden biri olduğuna ikna olmadıysanız, daha yakından bakmak için atlarken okumaya devam edin!

Jordan Delta Breathe “Tech White”

INT’L Nakliye

Şimdi al

Çift esas olarak yarı translukent bir teknik örgü kumaştan üretilmiştir, bu da kullanıcının hangi çorapları giymeyi seçtiklerine bağlı olarak spor ayakkabılarının görünümünü tamamen dönüştürmesine izin verir! Nike’ın imzası Swoosh logosu zamansız bir ek için yanal tarafta düzgün bir şekilde çalışırken, Jumpman logosu gibi diğer tanıdık Ürdün markaları topuklarda görünür. Üniversite Kırmızı ve Kraliyet Blue hitleri, bir kez daha büyük Air Jordan Arşivlerinden ilham alarak tasarım boyunca yer alıyor!

Çift, faydacı tarzı bir çekme sekmesi ile bitirerek onları almak ve çıkarmak için mutlak bir esinti haline getirir. Oregon merkezli markanın React teknolojisi Under Foott, bunları muhtemelen en rahat Jordans’ı piyasaya sürecek şekilde ortaya koyuyor! Bize sorarsanız, bunlar muhtemelen 1985-2020 yılları arasında gerçek bir bağlantı olan Modern Technology aracılığıyla Jordan Brand’ın tuttuğu büyük mirası onurlandırmanın en iyi örneğidir.

Nikejordan Delta üzerinden görüntü “Tech White”

INT’L Nakliye

Şimdi al

Jordan Delta Breathe “Tech White” şimdi en iyi COP için kullanılabilir, bu yüzden şimdi en iyi oraya gidin ve hala yapabildiğiniz gibi bu harika çifti alın! Bu arada, en son ayakkabı haberleri için burada tek sağlayıcıda kilitli tutun ve buradayken yaklaşan fragman tasarımı Air Jordan 3’ün en son görüntülerine göz atın!

Jordan Delta Breathe “Tech White”

INT’L Nakliye

Şimdi al

Leave a Reply

Your email address will not be published.